Illustrasjoner: TheHungryJPEG.com

Privatlisenser avsluttes her på Lesevinduet.no fra og med midnatt, natt til 1. september 2020. Eksisterende privatabonnenter beholder perioden sin til utløpsdato.

Som du sikkert allerede kjenner til etter annonsering på Facebook og her på Lesevinduet.no, så har vi inngått et samarbeid med Malimo.no om en felles strategi og samler alle våre ressurser på plattformen til Malimo.no.

Selv om du ikke kan kjøpe privatlisens her hos oss, så kan du kjøpe privatlisens hos Malimo.no og få Lesevinduets ressurser som en del av Malimos tilbud. Malimo.no holder på å legge ut hele katalogen vår hos seg, og alle privatabonnenter vil snart få tilgang til alt hos Malimo. En god del ligger ute, men alt kommer i løpet av ganske kort tid.

Ønsker du å kjøpe deg en privatlisens hos Malimo.no for å få tilgang våre ressurser som en del av Malimos utvalg, så er riktig sted: https://www.lesevinduet.malimo.no

For alle eksisterende privatabonnenter, så vil de ha tilgang på lesevinduet.no helt frem til utløpsdatoen for deres nåværende abonnementsperiode. Fornyelse vil måtte skje hos Malimo.no ved utløp av nåværende periode.

Klasselisens, skolelisens og kommunelisens vil fortsatt kunne kjøpes her på Lesevinduet.no i en begrenset periode framover. Vi kommer tilbake til når skolelisensene overføres til Malimo.no senere.