Om Lesevinduet

Lesevinduet er utviklet av Skripter AS

Mannen bak er Martin Fyrileiv som selv er Redaktør for Malimo. Han har jobbet 12 år som lærer, herav 5 år som lesekurslærer og barnebokforfatter, og i tillegg en periode som Pedagogisk-psykologisk rådgiver.

Målet med Lesevinduet er å tilby grunnskolen nivåbaserte lesehefter og ressurser innen lesing og skriving. Produktene er, og skal være av god kvalitet med flott design for å motivere elevene. Akkurat nå arbeides det med å produsere et komplett lesekursopplegg for mellomtrinnet som også kan passe elever på ungdomsskolen, eller elever som henger etter i leseopplæringen på videregående skole. Nå er alle lesekursleksjoner og klasselesekurs utvidet med egen lydbok av lesetekstene.

Alle lesehefter og faghefter har egen LIKS-dokumentasjon. Som skoleabonnent på Lesevinduet får din skole tilgang til alle nivåbaserte alfabethefter, lesehefter og faghefter, samt alle typer ressurser som eksisterer pr. i dag, og alt nytt som legges til i katalogen så lenge du har et aktivt abonnement. I dag er det rundt 180 nivåbaserte lesehefter tilsammen, men vi stopper aldri å legge ut nye hefter og ressurser for undervising i grunnskolen. Mye mer vil komme, og vil du være med underveis, er du hjertelig velkommen som skoleabonnent. Ønsker du å se hva vi har å tilby ønsker vi deg velkommen som gratismedlem. Da får du tilgang til våre gratisprøver – der du får vurdert og sett et utvalg av våre produkter. Vi har også egne medlemspriser i nettbutikken med gode rabatter. Lydbøker kommer til leseheftene, fagheftene og alfabetheftene, både på norsk og engelsk etterhvert.

Abonner

Skoler kan abonnere og få tilgang til alt innhold på Lesevinduet.no.

Det legges stadig til nye lesehefter, lesekursleksjoner og andre ressurser. Lurer du på hva som inngår i abonnementet, så kan du lese mer under menyen "Hva inngår?" til venstre, eller klikke på "Butikk" Så vil du se produktene i samme kategorier som er til salgs (Lesing, Skriving, Ressurser og Engelsk). Nettsiden er nyoppusset og ikke alt er lagt til i nettbutikken riktig enda, men i løpet av sommeren og tidlig høst vil alt være på plass.

Våre lisenser

- Klasselisens
- Skolelisens
- Kommunelisens

Ikke gratismedlem?

Bli gratismedlem og få tilgang til mange gratisprøver.

nb_NONorsk bokmål