KLASSEROMSKONFERANSEN

Goodiebag for deltakerne (UTGÅTT)

Ressurser: 402

(NY) Ressurser: 6

Ressurser: 41

Ressurser: 62

Våre lesekurs er basert på Jørgen Frost og Vigdis Refsahls forskning om Helhet-Del-Helhets-prinsippet.

Vårt mål er at Lesekursene skal være så fleksible og tilrettelagt for alle elever som har utfordringer med å lese.

klasseromskonferansen 2019

Som deltaker på klasseromskonferansen sitter du igjen med mange inntrykk og mange produkter som skal fordøyes. Lesevinduet.no ønsker å bidra med en flott goodiebag til nettopp deg. Goodiebagen er tilgjengelig i 30 dager etter Klasseromskonferansens slutt, og du trenger ikke lage deg en gratisbruker for å få tilgang.

Lesevinduet er en abonnementstjeneste for private og skoler. Vårt hovedfokus er leseopplæringen og leseutvikling for elever i grunnskolen. Per i dag er målformen Bokmål hovedinnholdet, men vi jobber med å finne gode hjelpere som kan støtte i nynorskarbeidet. Vi har også en god del engelskressurser.

Dersom du lager deg en gratisbruker får du tilgang til mange andre gratisprøver fra vårt sortiment i tillegg til det du får tilgang til som deltaker i Klasseromskonferansen.

Alle deltakere på Klasseromskonferansen får også 36% rabatt på privatabonnement, og 20% tilbud på klasselisens, skolelisens og til og med kommunelisens! for skolen eller kommunen du jobber i (Alle skoler og avdelinger i én kommune) (og for andre enheter som PPT og lignende) For den som ønsker å benytte seg av dette tilbudet sender meg en e-post (altså ikke med kortbetaling på nett)

*Tilbudet gjelder i 60 dager, akkurat som goodiebagen - fram til og med 1.november. Meld fra innen fristen.

FRISTEN ER NÅ UTE

Martin Fyrileiv

Lesekurslærer og forfatter

Hei!
Jeg heter Martin og er mannen bak Lesevinduet. Jeg er lesekurs-lærer på fjerde året, og har vært lærer i 10 år. Jeg er også barnebokforfatter og debuterte med Bergtatt: Portvokteren i 2014. Jeg brenner for å gjøre skolehverdagen enklere for lærere flest, men jeg er spesielt opptatt av leseopplæringen for elever på småtrinnet og mellomtrinnet som har utfordringer i avkodingen i egen lesing.

-Martin Fyrileiv-

Aktuelt

Bli gratismedlem og få rabatt i butikken

Ikke medlem? Bli gratismedlem og få rabatter på alle våre produkter i nettbutikken. Dersom du ikke ønsker å være abonnent, har du likevel mulighet til å kjøpe akkurat de ressursene du har lyst på til en rabattert pris. Dessuten får du tilgang til mange gratisprøver.

Som gratismedlem og abonnent får du våre pedagogiske kortstokker til reduserte priser

Lag setninger 1, Fortellerkort: Eventyr og Brøkstikk 1 får du nå billig! Dette er fysiske kort i flott innpakning. Regelkort følger med. Les mer i vår nettbutikk

nb_NONorsk bokmål