Opprett medlemsskap (gratis)

Bli gratismedlem og ta en kikk på gratisprøvene i de ulike kategoriene for å se et representert utvalg av det vi har å tilby. Abonnenter får full tilgang til alt innhold på Lesevinduet.no. Som gratismedlem får du også medlemspris på alle våre produkter i nettbutikken, noe som er en fordel om du ikke ønsker et abonnement.

Det legges stadig til nye lesehefter, lesekursleksjoner og andre ressurser. Lurer du på hva som inngår i et abonnement, så kan du lese mer ved å klikke på knappen Om Lesevinduet

For lærere som tilhører skoler som har kjøpt skolelisens, oppretter hver lærer et gratismedlemsskap og ikke et abonnement da disse abonnementene er en manuell jobb vi gjør ifm. tilgangen.

Opprett medlemsskap, eller velg abonnement.

  • Tilbud. Ordinær pris: kr. 1398,-
    Opprett konto og bli gratismedlem med flere fordeler. Rabatt i nettbutikk og tilgang til gratisprøver.
    You have selected a Group Membership. After a successful payment you will be able to invite up to %s additional members.
  • Legger til rabattkoden. Vennligst vent ...
  • Credit / Debit Card Information

  • Fakturadetaljer

  • Hvis du skriver inn her, vil det komme opp på fakturaen og byttes ut med ditt for- og etternavn

Bli gratismedlem og få rabatt i butikken

Ikke medlem? Bli gratismedlem og få rabatter på alle våre produkter i nettbutikken. Dersom du ikke ønsker å være abonnent, har du likevel mulighet til å kjøpe akkurat de ressursene du har lyst på til en rabattert pris. Dessuten får du tilgang til mange gratisprøver. Er du ikke gratismedlem, er det fullpriser i nettbutikken.

Som gratismedlem og abonnent får du våre pedagogiske kortstokker til reduserte priser

Lag setninger 1, Fortellerkort: Eventyr og Brøkstikk 1 får du nå billig! Dette er fysiske kort i flott innpakning. Regelkort følger med. Les mer i vår nettbutikk

nb_NONorsk bokmål
nb_NONorsk bokmål