Hjem Blogg

Nye produkter! Stokk om – setningspuslespill

0

En serie nye produkter er startet på. Stokk om! er en serie setningspuslespill som passer godt alene som kortaktivitet eller skriveaktivitet, men også som en del av feks. et intensivt lesekurs eller klasselesekurs. Kortene kan også brukes på stasjoner i klasserommet. Det er 3 kortstokker på 3 nivåer og 30 kort i hver pakke.

Kortpakkene ligger under “skriving

Abonnenter finner kortpakkene her

Er ikke din skole abonnent, kan du ser et speil av produktene her

Nynorsk: Lesekurs A, Leksjon 10 – M-lyden er klar

0

Nynorsk: Lesekurs A, Leksjon 10 – M-lyden er klar med hentediktat og rimlotto.

Abonnenter finner leksjonen her

Oppdatert lærerveiledning for intensive lesekurs lagt ut

0

Veiledningen ligger under kategoriene for hvert intensive lesekurs

Faghefte A4 – Vikingtiden Nivå 1 er nå klar med LIKS-beregning

0

Abonnenter finner heftet her: https://www.lesevinduet.no/faghefter/

Privatlisens overføres til Malimo.no ved midnatt

0

Illustrasjoner: TheHungryJPEG.com

Privatlisenser avsluttes her på Lesevinduet.no fra og med midnatt, natt til 1. september 2020. Eksisterende privatabonnenter beholder perioden sin til utløpsdato.

Som du sikkert allerede kjenner til etter annonsering på Facebook og her på Lesevinduet.no, så har vi inngått et samarbeid med Malimo.no om en felles strategi og samler alle våre ressurser på plattformen til Malimo.no.

Selv om du ikke kan kjøpe privatlisens her hos oss, så kan du kjøpe privatlisens hos Malimo.no og få Lesevinduets ressurser som en del av Malimos tilbud. Malimo.no holder på å legge ut hele katalogen vår hos seg, og alle privatabonnenter vil snart få tilgang til alt hos Malimo. En god del ligger ute, men alt kommer i løpet av ganske kort tid.

Ønsker du å kjøpe deg en privatlisens hos Malimo.no for å få tilgang våre ressurser som en del av Malimos utvalg, så er riktig sted: https://www.lesevinduet.malimo.no

For alle eksisterende privatabonnenter, så vil de ha tilgang på lesevinduet.no helt frem til utløpsdatoen for deres nåværende abonnementsperiode. Fornyelse vil måtte skje hos Malimo.no ved utløp av nåværende periode.

Klasselisens, skolelisens og kommunelisens vil fortsatt kunne kjøpes her på Lesevinduet.no i en begrenset periode framover. Vi kommer tilbake til når skolelisensene overføres til Malimo.no senere.

Lydøving Øø-lyden er nå klar

0

Lydøvingsleksjon Øø-lyden er nå klar og ligger ute for abonnenter. Lydbok kommer senere.

Abonnenter finner leksjonen her

Leseøving Åå-lyden er nå klar

0

Leseøvingsleksjon Åå-lyden er nå klar og ligger ute for abonnenter. Lydbok vil komme etterhvert når nytt lydstudio er oppe og går

Abonnenter finner leksjonen her.

Lydøving: Uu-lyden er nå klar

0

Leksjon nr. 19 – Lydøving: Uu-lyden ligger nå ute for abonnenter.
Leksjonen finner du her

Siste artikler

nb_NONorsk bokmål
nb_NONorsk bokmål