Ressurser: 658

(NY) Ressurser: 12

Ressurser: 52

Ressurser: 89

Privatlisens

Lurer du på om du vil abonnere på våre produkter kan du lese mer om dette på denne siden og linkene til venstre. Merk at du må ordne deg en et gratismedlemsskap først

Du kan også abonnere via "Min Konto" dersom du allerede er gratismedlem. Trykk "oppgrader" under "Min profil" på siden "Min konto".

-36%

Privatlisens (inkl. mva)

Kr. 998Kr. 1398 /12 mnd
Lisensen gjelder kun deg personlig og bruk i din egen undervisning. Ressursene kan brukes med elevene du underviser selv.

Husk å registrer deg som gratismedlem først
PS! Ønsker skolen lisens til 1 lærer kan skolen velge dette alternativet
  • Tilgang til alt innhold og alt nytt som kommer
  • Rabatter i nettbutikken

Abonner og få tilgang til alt innhold på Lesevinduet.no.

Det legges stadig til nye lesehefter, lesekursleksjoner og andre ressurser. Lurer du på hva som inngår i abonnementet, så kan du lese mer under menyen "Hva inngår?" til venstre, eller klikke her.

Abonner

Se hva du får tilgang til ved å abonnere.

Skole- og kommunelisens

Ved klasselisens og skolelisens får skolen tildelt en av sine ansatte som administrator, slik at han eller hun kan legge til eller fjerne ansatte direkte i systemet etterhvert som nye blir ansatt eller noen slutter ved skolen. Dette gjøres veldig enkelt kun ved å legge til epostadressene på "min konto" som skal høre til skolens tilgang.

SKOLELISENS (eks. mva)

Fra Kr. 1996 /12 mnd
KLASSELISENS gjelder kun én klasse og inntil 3 lærere kan ha tilgang til enhver tid. Materiellet kan ikke deles med andre lærere og ikke brukes av elever i andre læreres klasser.
Klasselisens kr. 1996,- (+mva)

SKOLELISENS: Alt pedagogisk personell som trenger det får tilgang og bruke innholdet i alle klasser og med alle elever ved skolen.
Skolelisens TILBUD UT MARS 2020 kr. 3996,- (+mva)
(Ordinær pris: kr. 4 996,- +mva)


Ved fakturabestilling tilkommer kr. 68,- + mva i faktureringsgebyr
  • Tilgang til alt innhold og alt nytt som kommer
  • Rabatter i nettbutikken

KOMMUNELISENS (eks. mva)

Fra kr. 16 998 /12 mnd
KOMMUNELISENS gjelder alle offentlige skoler i kommunen og evt. andre kommunale institusjoner som PPT, voksenopplæring, Lærere på alle skoler i kommunen kan gis tilgang.

Kontakt oss for pristilbud, da kommunene i landet vårt varierer i størrelse med ulikt antall skoler og utdanningsinstitusjoner

Dersom kommunen vurderer å kjøpe inn lisens til sine skoler, kan vi gi full tilgang til de personene som er med å vurdere om våre produkter passer i en begrenset periode. Ta kontakt på post@lesevinduet.no

Ved fakturabestilling tilkommer kr. 68,- + mva i faktureringsgebyr
  • Tilgang til alt innhold og alt nytt som kommer
  • Rabatter i nettbutikken

Slik går du frem ved å gi tilgang til dine ansatte

Ikke gratismedlem?

Bli gratismedlem og få rabatter på alle våre produkter i nettbutikken, og tilgang til mange gratisprøver.

Som gratismedlem og abonnent får du våre pedagogiske kortstokker til reduserte priser

Lag setninger 1, Fortellerkort: Eventyr og Brøkstikk 1 får du nå billig! Dette er fysiske kort i flott innpakning. Regelkort følger med. Les mer i vår nettbutikk