Ressurser: 833

Ressurser: 31

Ressurser: 52

Ressurser: 89

Se hva du får tilgang til ved å abonnere.

Lesevinduet slår seg sammen med Malimo.no i et flott samarbeid. Foreløpig vil det ikke bety noe for nåværende abonnenter på Lesevinduet.no. Fra 1. september 2020 utgikk nye privatlisenser fra Lesevinduet.no. Eksisterende privatabonnenter beholder sin abonnementsperiode hos lesevinduet, uavhengig av malimo.no ut abonnementsperioden til den enkelte. Det vil ikke bli mulig å fornye etter endt periode hos Lesevinduet. Fornyelse skjer da på malimo.no.

Privatlisens Kan du nå kun kjøpe på Malimo.no

  • Som du sikkert vet, har vi inngått et samarbeid med Malimo.no.
    For å få tilgang til Lesevinduets ressurser som privatperson, får du dette nå kun som en del av Malimo.no

Skoler og kommuner kan fortsatt abonner og få tilgang til alt innhold på Lesevinduet.no

Abonner

Skole- og kommunelisens

Ved klasselisens og skolelisens får skolen tildelt en av sine ansatte som administrator, slik at han eller hun kan legge til eller fjerne ansatte direkte i systemet etterhvert som nye blir ansatt eller noen slutter ved skolen. Dette gjøres veldig enkelt kun ved å legge til epostadressene på "min konto" som skal høre til skolens tilgang.

SKOLELISENS (eks. mva)

Fra Kr. 1896 /12 mnd
ENKELTLISENS gjelder kun én lærer. Materiellet kan ikke deles med andre lærere og ikke brukes av elever som læreren ikke underviser
Enkeltlisens kr. 1896,- (+mva)

KLASSELISENS gjelder kun én klasse og inntil 3 lærere kan ha tilgang til enhver tid. Materiellet kan ikke deles med andre lærere og ikke brukes av elever i andre læreres klasser.
Klasselisens kr. 2896,- (+mva)

SKOLELISENS: Alt pedagogisk personell som trenger det får tilgang og bruke innholdet i alle klasser og med alle elever ved skolen.
Skolelisens kr. 6 596,- +mva)

Ved fakturabestilling tilkommer kr. 68,- + mva i faktureringsgebyr
  • Tilgang til alt innhold og alt nytt som kommer

KOMMUNELISENS (eks. mva)

Fra kr. Be om tilbud /12 mnd
KOMMUNELISENS gjelder alle offentlige skoler i kommunen og evt. andre kommunale institusjoner som PPT, voksenopplæring, Lærere på alle skoler i kommunen kan gis tilgang.

Kontakt oss for pristilbud, da kommunene i landet vårt varierer i størrelse med ulikt antall skoler og utdanningsinstitusjoner

Dersom kommunen vurderer å kjøpe inn lisens til sine skoler, kan vi gi full tilgang til de personene som er med å vurdere om våre produkter passer i en begrenset periode. Ta kontakt på post@lesevinduet.no

Ved fakturabestilling tilkommer kr. 68,- + mva i faktureringsgebyr
  • Tilgang til alt innhold og alt nytt som kommer

Slik går du frem ved å gi tilgang til dine ansatte

Ikke gratismedlem?

Bli gratismedlem og få tilgang til gratisprøver.